Købsbetingelser

Generelle oplysninger:

ByBoving I/S

CVR-nr. 41494735

c/o Birgitte Bøving

Frugthegnet 52

Mail: Birgitte.boving@outlook.dk

Tlf: 25447561

 

Pris og ordre

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende pris. Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Vi tager forbehold for leveringssvigt hos underleverandører, afgiftændringer og trykfejl. Der er ikke indgået en bindende købsaftale, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra ByBoving.com. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer, men der kan være længere svartider i weekender og ferieperioder.

 

Betaling:

Du kan betale med Dankort, Visa Dankort og Mastercard. Vi tilbyder ikke bankoverførsel eller betaling via PayPal. Vi bruger Nets som betalingsformidler. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Fragt:

Vi leverer kun til Danmark, Færøerne og Grønland. Samt visse EU lande. Fragtomkostninger tillægges prisen for billedet. Vi bruger GLS til håndtering af logistikken. Du skal regne med at der kan gå op til 14 dage fra ordreafgivelse til varen er hos dig. Du vil få et track and trace link pr mail så snart billedet er produceret, pakket og på vej til dig.

 

Fortrydelsesret:

Hvis der er tale om bestilling af tryk i standartmål uden montering, gives der 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@byboving.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

 

Hvis vi fremstiller billedet efter special ordre (speciel størrelse og/eller montering) kan varen desværre ikke ombyttes. Er der fejl i ordren, vil vi i samspil med dig finde årsag til fejlen og dermed blive enige om en god løsning. 

 

Reklamationsret:

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget (fx at billedet er beskadiget under transport), betyder det, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi ser helst at du dokumenter reklamationer med billeder som sendes til os via kontaktformularen – der er ingen grund til at returnere et beskadiget billede da vi ikke kan reparere eller videresælge det.

 

Force majeure:

Skulle leveringen være forhindret helt eller delvist pga. force majeure, fritager det ByBoving I/S for ethvert ansvar. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig, borgerkrig, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben, mangel på drivmidler, eller andre ydre omstændigheder, som påvirker levering af de solgte produkter.

 

Persondatapolitik:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, leveringsadresse, mail og tlf nr. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi videregiver oplysninger til vores samarbejdspartnere vedr produktion og logistik, men kun de data der er nødvendige for at kunne få varen fremstillet og fremsendt til din valgte leveranceadresse. Personoplysningerne registreres hos ByBoving.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på ByBoving.com og ByBoving.dk er CVR nr 41494735. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os via kontaktforumlaren.

 

Klageadgang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os via kontaktformularen eller e.´-mail birgitte.boving@byboving.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg www.forbrug.dk